nl | fr | en

Vrienden

Word Friend of Brassband Buizingen!

Dag in dag uit zet Brassband Buizingen zich in om muziek van hoog niveau te verwezenlijken. Kwalitatief hoogstaande concerten afgewisseld met (inter)nationale wedstrijden vormen de voornaamste bestaansreden voor ons ambitieus orkest.

Helaas hebben bands als de onze het financieel niet makkelijk. Onze muzikanten maken wekelijks op eigen kosten grote verplaatsingen voor de repetities op maandagavond. Heel wat muzikanten zijn professioneel bezig met muziek, maar geen enkele vaste muzikant wordt bij ons vergoed voor zijn of haar engagement.

Lokale financiële steun is erg moeilijk te verwezenlijken voor een groep als de onze, net omdat onze muzikanten van heinde en verre afkomstig zijn.

Wij proberen ook iets terug te doen: mooie concerten zijn daar slechts een deel van. Brassband Buizingen organiseert jaarlijks een brassbandworkshop, waar jonge koperblazers en percussionisten de kans krijgen op een mooi niveau samen te spelen en bij te leren van de BBU-solisten.

Intussen heeft u wellicht begrepen dat wij u nodig hebben om ons doel te bereiken: wij vragen u om onze mooie band een financieel duwtje in de rug te geven.

Word ‘Friend of Brassband Buizingen’ voor 75 euro.

  • U krijgt twee toegangskaarten voor ons jaarlijks Valentijnsconcert in februari met voorbehouden plaatsen en een fles cava of witte of rode wijn (of equivalent) inbegrepen.
  • U wordt van al onze activiteiten op de hoogte gehouden via e-mail.
  • U kunt er trots op zijn dat u een culturele vereniging broodnodige zuurstof biedt.

Om 'Friend of Brassband Buizingen' te worden, schrijf 75 euro over op BE02 0013 1412 1240 (BIC GEBABEBB), met vermelding 'Friend'.

Word ‘Premium Friend of Brassband Buizingen’ voor 125 euro.

  • Naast alles wat hierboven vermeld is, mag u drie BBU cd’s uitkiezen; ze zullen u worden afgegeven tijdens het Valentijnsconcert

Om 'Premium Friend of Brassband Buizingen' te worden, schrijf 125 euro over op BE02 0013 1412 1240 (BIC GEBABEBB) met vermelding van 'Premium Friend'.
Schrijf een e-mail aan info@brassbandbuizingen.be met vermelding van uw keuze van cd's.

Het staat u natuurlijk vrij een hoger bedrag over te maken als steun aan onze vereniging.

Vrienden van BBU zijn vrienden voor het leven!
Onze bijzondere dank bij voorbaat!

Wil uw bedrijf sponsor worden van Brassband Buizingen?

Contacteer info@brassbandbuizingen.be voor de mogelijkheden.

Partners

Buffet-Crampon
Besson
Lemca
GK