nl | fr | en

Nieuws

zondag, 10 februari 2013

Flyer BBU OSLO steunVan 1 tot en met 5 mei zal Brassband Buizingen voor de derde maal onze Belgische kleuren vertegenwoordigen op de Europese Brassbandkampioenschappen in het Noorse Oslo. 

In de loop van de voorbije jaren heeft het orkest er alles aan gedaan om zo goed als mogelijk voor de dag te komen op dit muzikale topevenement. 

Net als de andere deelnemende brassbands die het moeten stellen zonder structurele sponsoring en een beperkte ondersteuning door de overheid, ontwikkelden wij diverse creatieve oplossingen om onze muzikale droom in Oslo helpen te realiseren. Om de organisatorische en financiële muur naar Oslo te beklimmen kunt U als BBU-vriend ook uw eigen steentje bijdragen.

Word daarom graag lid van ons Oslo-steuncomité en help steen per steen mee onze muur te bouwen.

We zullen U voor deze ondersteuning iets in de plaats geven (buiten onze eeuwige dankbaarheid natuurlijk); er zijn drie verschillende mogelijkheden:

Een ‘ondersteunende steen’  van 25 eurouw naam krijgt een plaats op onze muur.

Een steen van 50 euro – u ontvangt één gratis exemplaar van onze nieuwe dubbel-CD met muziek van onze ‘composer in residence’ Nigel Clarke en uw naam krijgt een vermelding op onze muur.

Een steen van 100 euro (meerdere mag ook natuurlijk) – u krijgt één gratis exemplaar van onze nieuwe dubbel-CD met muziek van onze ‘composer in residence’ Nigel Clarke, uw naam wordt vermeld op onze muur én u krijgt twee toegangskaarten voor het Try-outconcert op 27 april samen met Brassband Schoonhoven in Sint-Genesius Rode, waar de Nigel Clarke dubbel-CD zal worden voorgesteld.

U kunt overschrijven op de BBU-rekening (IBAN BE02 0013 1412 1240 – BIC GEBABEBB) met vermelding ‘Oslo steuncomité’.

Met hartelijke dank voor uw steun.

Voor meer informatie: info@brassbandbuizingen.be

Terug naar vorige pagina

Partners

Lemca