nl | fr | en

Nieuws

dinsdag, 25 december 2012

Affiche Valentijnsconcert 2013 Jens LindemannGraag nodigt Brassband Buizingen u uit op het 20ste Valentijnsconcert op zaterdag 9 februari 2013. Voor deze twintigste keer kunnen Brassband Buizingen en Luc Vertommen pronken met een bijzondere gast: Jens Lindemann.

Jens Lindemann wordt aanzien als een van de strafste solisten uit de trompetgeschiedenis en werd onlangs nog bekroond met de titel 'International Brass Personality of the Year' door The Brass Herald.

Hij speelde in alle belangrijke concertzalen van de wereld en trad op als solist tijdens de Londense 'Last Night of the Proms'. Jens studeerde aan de gerenommeerde New York Juilliard School of Music, was eerste trompet bij het beroemde Canadian Brass en won prestigieuze wedstrijden in München, Praag en Florida.

"De trompet is in staat om even virtuoos bespeeld te worden als een viool, even teder te klinken als de menselijke stem en even flexibel als een piano. De trompet staat me toe om op een onbeperkte manier met mijn publiek te communiceren" - Jens Lindemann

Op zaterdag 9 februari bent u van harte welkom om 20 uur in Cultuurcentrum 't Vondel te Halle, waar BBU zal uitpakken met een nieuw concertprogramma van de bovenste plank én Jens Lindemann. Niet te missen!

Wens je BBU vriend/lid te worden?
Wens je graag te adverteren in ons professioneel programmaboekje (500 exemplaren)?

Vier Valentijn nooit alleen en kom ons gezelschap houden tijdens dit mooie concert.

Affiche Valentijnsconcert 2013 Jens Lindemann

Terug naar vorige pagina

Partners

Lemca