nl | fr | en

Nieuws

vrijdag, 12 januari 2018

Graag nodigt Brassband Buizingen jullie uit voor het 25ste Valentijnsconcert op zaterdag 10 februari 2018. Voor deze jubileumeditie koos Brassband Buizingen voor een mooi programma en een heel bijzondere internationale solist: Owen Farr. Zijn optreden met Brassband Buizingen is mogelijk dankzij de steun van Besson.

Lees verder onder de foto.

Poster Brassband Buizingen + Owen Farr

Owen startte zijn muzikale carrière op 6-jarige leeftijd in Wales. In 1995 kaapte hij op 16-jarige leeftijd de eerste prijs weg op de ‘British Open Junior Solo Championship’. Hij studeerde in 2002 af aan The Royal Northern College of Music in Manchester en via de Tredegar Town Band en Williams Fairey Band komt hij in 2004 terecht als solohoorn in de Cory Band. Met deze Europese bekendheid vierde hij 2 nationale titels, 3 Britisch Open overwinningen, 4 Europese zeges, 4 Brass in Concert titels en 4 WMC overwinningen. Tegenwoordig bestaat zijn werk uit het perfectioneren van de tenor hoorn als Besson artiest, het geven van masterclasses en zijn vele solo optredens met zijn lyrische toon en verbazingwekkende technische precisie. 

Brassband Buizingen staat voor de gelegenheid onder leiding van Michel Leveugle.

Op zaterdag 10 februari bent u van harte welkom om 20 uur in het C.C. ’t Vondel te Halle waar BBU uitpakt met een muzikaal Valentijnscadeau!

Tickets in voorverkoop verkrijgbaar via de muzikanten van BBU, info@brassbandbuizingen.be of 0498 39 59 24  (kassa € 18, voorverkoop € 15).

Terug naar vorige pagina

Partners

Lemca