nl | fr | en

Nieuws

vrijdag, 6 januari 2017

Graag nodigt Brassband Buizingen jullie uit voor het 24ste Valentijnsconcert op zaterdag 11 februari 2017. Voor deze feestelijke editie kozen Brassband Buizingen en dirigent Luc Vertommen voor een mooi programma en een bijzondere solist: Philip Cobb, principal trumpet van het London Symphony Orchestra.

Lees meer onder de affiche.

Affiche Valentijnsconcert 2017

Phil komt uit een generatie van bekende muzikanten uit het Leger des Heils. Al op jonge leeftijd speelde hij cornetsolo’s met zijn broer Matthew en zijn vader Stephen Cobb (dirigent van de International Staff Band van het Leger des Heils). In 2000 werd hij principal cornet van de Nationale Jeugdbrassband van Groot-Britannië en won hij vier keer de prestigieuze Harry Mortimerprijs. Aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen studeerde hij bij Paul Beniston en Alison Balsom. In 2006 won hij op de Maurice André International Trumpet Competition de prijs voor de meest beloftevolle jongere. Nog voor hij zijn studies beïndigde werd hij al aangesteld als eerste trompet in het London Symphony Orchestra en was hij gast bij het Koninklijk Concertgebouworkest.

Waarschijnlijk heb je Philip Cobb al horen spelen tijdens de filmmuziek van Harry Potter of Shrek of tijdens de openings- en slotceremonie van de Olympische en de Paralympische Spelen in Londen.

Zijn optreden met Brassband Buizingen is mogelijk dankzij de steun van B&S en Besson en het is zijn eerste gastoptreden met een brassband van het Europese vasteland.

Verder staat er een veelzijdig programma op het menu met werk van onder andere Peter Graham, Dimitri Shostakovich en Tom Davoren.

Presentator Wilfried Haesen zal jullie gids zijn doorheen het programma.

Op zaterdag 11 februari bent U van harte welkom om 20u in het C.C. ’t Vondel te Halle waar BBU uitpakt een muzikaal Valentijnscadeau om U allen te verrassen.

  • Tickets in voorverkoop verkrijgbaar via de muzikanten of via 0473 94 07 53 (kassa 18 euro, voorverkoop 15 euro).

Niet te missen!

Terug naar vorige pagina

Partners

Buffet-Crampon
Besson
Lemca
GK