nl | fr | en

Nieuws

maandag, 7 januari 2019
Graag nodigt Brassband Buizingen u uit voor hun Valentijnsconcert op zaterdag 9 februari 2019. Drie jonge mensen staan in de schijnwerpers. Brassband Buizingen stelt graag hun nieuwe dirigent aan u voor: Harmen Vanhoorne. Harmen was jarenlang principal cornet van onze band en heeft na een korte pauze beslist de uitdaging aan te gaan het dirigeerstokje over te nemen.
dinsdag, 13 februari 2018
Na een zeer geslaagd 25e Valentijnsconcert 2018 met Michel Leveugle als dirigent, slaat Brassband Buizingen een nieuwe weg in. De jonge Franse dirigent, componist en muziekleraar Thibaut Bruniaux zal vanaf vandaag het dirigeerstokje hanteren in de repetitieruimte en op het concertpodium met Brassband Buizingen.
vrijdag, 12 januari 2018
Graag nodigt Brassband Buizingen jullie uit voor het 25ste Valentijnsconcert op zaterdag 10 februari 2018. Voor deze jubileumeditie koos Brassband Buizingen voor een mooi programma en een heel bijzondere internationale solist: Owen Farr.
donderdag, 21 december 2017
Na een carrière van 25 jaar aan het roer van Brassband Buizingen, stopt dirigent Luc Vertommen de samenwerking.
woensdag, 4 oktober 2017
Brassband Buizingen nodigt alle jonge kopermuzikanten en slagwerkers hartelijk uit om op 21 oktober in Halle deel te nemen aan deze workshop onder leiding van Luc Vertommen en de solisten van Brassband Buizingen.
zaterdag, 25 februari 2017
ZIMIHC presenteert in het weekend van 22 & 23 april een EBK Try-outweekend in ZIMIHC theater Zuilen. De Belgische kampioen Brassband Buizingen en de Nederlandse kampioen Brassband Schoonhoven doen een laatste try-out voor ze afreizen naar het Europees Brassband Kampioenschap 2017 in Oostende (België). Zij worden geflankeerd door orkesten uit de regio Utrecht.
vrijdag, 6 januari 2017
Graag nodigt Brassband Buizingen jullie uit voor zijn 24ste Valentijnsconcert op zaterdag 11 februari 2017. Voor deze feestelijke editie kozen Brassband Buizingen en dirigent Luc Vertommen voor een mooi programma en een bijzondere solist: Philip Cobb, principal trumpet van het London Symphony Orchestra.
woensdag, 30 november 2016
Kersvers nationaal kampioen Brassband Buizingen geeft op 18 december om 11 uur, samen met het koor Vox Veroni uit Lembeek, een aperitiefconcert in zaal Het Lindegroen in Buizingen.
maandag, 28 november 2016
Brassband Buizingen kroont zich voor het tweede jaar op rij tot Belgisch kampioen Brassband. Dankzij deze overwinning mogen zij ons land vertegenwoordigen op het Europees Brassband Kampioenschap 2017 in Oostende.
maandag, 10 oktober 2016
Steven Mead en Brassband Buizingen werkten elf jaar na de Euphonium Virtuoso CD opnieuw samen voor een nieuwe CD. Steven Mead, bekend voor zijn zangerige toon en buitengewoon virtuoze techniek wordt begeleid door ‘een brassband in topvorm en geleid door een schitterende dirigent die vele van de werken bewerkte voor brassband ‘(citaat Steven Mead!)

Partners

Buffet-Crampon
Besson
Lemca
GK